Постійна посвідка на проживання в Україні та оформлення дозволу на імміграцію

Найменування послуги Ціна, грн.
1. Отримання посвідки на постійне проживання в Україні (з оформленням дозволу на імміграцію) 10 000
Супутні послуги (оплачуються окремо)
2. Послуги перекладача від 300
3. Нотаріальні послуги від 400

*Ціна вказана з урахуванням необхідних офіційних платежів для отримання посвідки на тимчасове проживання в Україні.

Отримання постійної посвідки на проживання в Україні проходить в 2 етапи:

  1. Оформлення дозволу на імміграцію (строк оформлення – до 1 року);
  2. Отримання постійної посвідки на проживання в Україні (строк отримання – 15 робочих днів).

ПІДСТАВИ ДЛЯ ОТРИМАННЯ ПОСВІДКИ НА ПОСТІЙНЕ ПРОЖИВАННЯ В УКРАЇНІ (З ОФОРМЛЕННЯМ ДОЗВОЛУ НА ІММІГРАЦІЮ)

Квота імміграції встановлюється Кабінетом Міністрів України у визначеному ним порядку по категоріях іммігрантів:

  • діячі науки та культури, імміграція яких відповідає інтересам України;
  • висококваліфіковані спеціалісти і робітники, гостра потреба в яких є відчутною для економіки України;
  • особи, які здійснили іноземну інвестицію в економіку України іноземною конвертованою валютою на суму не менше 100 (ста) тисяч доларів США, зареєстровану у порядку, визначеному Кабінетом Міністрів України;
  • особи, які є повнорідними братом чи сестрою, дідом чи бабою, онуком чи онукою громадян України;
  • особи, які раніше перебували в громадянстві України;
  • батьки, чоловік (дружина) іммігранта та його неповнолітні діти;
  • особи, які безперервно проживали на території України протягом трьох років з дня встановлення їм статусу особи, яка постраждала від торгівлі людьми;
  • особи, які прослужили у Збройних Силах України три і більше років.

Дозвіл на імміграцію поза квотою імміграції надається:

    • одному з подружжя, якщо другий з подружжя, з яким він перебуває у шлюбі понад два роки, є громадянином України, дітям і батькам громадян України;
    • особам, які є опікунами чи піклувальниками громадян України, або перебувають під опікою чи піклуванням громадян України;
    • особам, які мають право на набуття громадянства України за територіальним походженням;
    • особам, імміграція яких становить державний інтерес для України;
    • закордонним українцям, подружжям закордонних українців, їх дітям у разі їх спільного в’їзду та перебування на території України.

НЕОБХІДНІ ДОКУМЕНТИ:

  • Три фотокартки;
  • Копія документа що посвідчує особу та підтверджує законність перебування на території України;
  • Документ про місце проживання особи за кордоном та в Україні;
  • Відомості про склад сім’ї, копія свідоцтва про шлюб (якщо особа, яка подає заяву, перебуває у шлюбі);
  •  Документ про те, що особа не є хворою на хронічний алкоголізм, токсикоманію, наркоманією або інфекційні захворювання, перелік яких визначено центральним органом виконавчої влади з питань охорони здоров’я;
  • Довідка, видана компетентним органом держави попереднього проживання або її дипломатичною установою в Україні про відсутність судимості;
  • Документи, визначені Законом України «Про імміграцію» відповідно до категорії іммігрантів.

Послугу можна замовити або отримати консультацію за телефоном +38 073 131-23-69 або написавши на пошту ur-partner@ukr.net